joi, 20 decembrie 2012

Dac-aş fi ...

   Budha, Allah, Zamolxe, Joshua, Dumnezeul meu sau Dumnezeul tău, jur (nu prea se leagă cu Dumnezeu, nu? Nu-i bai, nici cerşitul banilor, în numele Lui, nu) că aş trimite o fărâmă de apocalipsă, celor, care o cer. Doar că n-aş trimite-o mâine, nu, aş mai sta câteva zile, să răsufle uşuraţi şi-apoi le-aş oferi dorinţa.
   Călca-v-ar Mig-ul de 13, doborî-v-ar vulturul de trei pe toţi, care credeţi asta!!!!
   M-am săturat ca de pătlăgele transformate genetic.
   Evit tv-ul, evit tot ce poate fi negativist, dar s-aud la serviciu, c-au scos buncăr la-nchiriat, pentru apocalipsă tocmai în locurile-n care mă jucam, cândva ( link), vânzătoarea, care nu m-a văzut decât de vreo douăzeci de ori în viaţa ei să mă-ntrebe "lucrezi de apocalipsă?", colega să se vaite că a dat la tv şi că nu ştie, dacă să îşi cheme părinţii să doarmă cu ea, că o reclamă de la un anumit post de radio suna cam aşa "decât să îţi petreci sfărşitul lumii nu ştiu cum, mai bine vino la magazinul...", mi se par deja prea multe. Mult prea multe.
   Dacă aş fi din Media şi dintre răspândacii de paranoia, aş da vreo trei "sfârşituri" d-astea pe an. Ar face bine, pe bune, ori ar creşte natalitatea (dă sexul peste lume, ca picăţelele de vărsat pe piele. Şi,dacă tot ar fi sfârşit nimeni nu s-ar proteja, nu?), ori ar mai scăpa din noi, ăştia mai slabi de inimă.
    Mi-aş dori să fiu în seara asta o insectă de iarnă. Una rezistentă la frig. Nu pentru a vedea, dacă-n ţările, în care e deja mâine, a sosit (mă gândesc, poate o fi după fusul orar), ci pentru a vedea tutele alea, pe care le-am pus să tămâie, ca să râd de ele, pentru a vedea, dacă idioatele dorm îmbrăcate cu haine de stradă, aşa cum le-am recomandat, pentru a vedea multe dintre tâmpeniile, pe care le-am pus să le facă.
   P.S- o s-ajung la cazane. Şi nu Cazanele Dunării, dar nici asta nu e un bai, o s-ajung, unde merit.
   Alt P.S- bine le-a zis colega mea (mâine o îmbrăţişez de 13 ori, nu doar o dată, cum fac zilnic, pe principiul "o îmbrăţişare pe zi te scuteşte de mersul la medic") paranoicelor: "mayaşii au zis aşa - că vine o nouă eră şi să nu vă mai fută grija de alţii, c-atunci vă ia". Lua-v-ar pe toţi, care credeţi că vă bate la uşă  şi intră frumos, salutându-vă!
  Ultimul P.S- dar nu-s. Şi cine-s eu să judec?!

Niciun comentariu: