luni, 13 august 2012

Doritori de profit într-o afacere de succes?

            Convinsă fiind că nu toată lumea adoptă stilul Conect-R şi unii chiar dorm vara, iarna şi-n celelalte anotimpuri, caut asociat pentru afacere pe persoane fizice. Sau asociată, nu fac mofturi, dar am mult mai multă încredere, pentru această afacere, într-un bărbat.
          Despre ce e vorba? Nimic complicat, simplu, dar insistent, în acelaşi timp. Şi pentru unii dintre cei care dorm vara (o oră, două, 13 minute), dar şi pentru unii dintre cei, care dorm în alte anotimpuri trezitul de dimineaţă este o mare problemă. Dat fiind faptul că Vodafone nu dispune de o altă ofertă mai mică, pe cartelă, şi dispun de 3000 de minute lunar, din care 2500 rămân de fiecare dată ( inclusiv cu împrumutat telefonul, altora, din alte reţele), mintea mea ondulată s-a gândit că între orele 5 am şi 8:30 am, când încep serviciul, pot foarte bine să îmi lansez şi afacerea, trezitului insitent.
          Ţinând cont că alarma telefonului se poate amâna, că telefonul şi ceasul deşteptător le poţi arunca, pe fereastră, sau le poţi produce multe alte defecţiuni, cu siguranţă afacere va fi un succes.
           În week-end pot prelungi activitatea firmei. O sa mă număr printre puţinele persoane fizice/firme, care au program prelungit la sfârşit de săptămână şi program redus, în cursul săptămânii.
          P.S- mă gândesc, că-n ziua de Luni, ar trebui un tarif special.

Niciun comentariu: