luni, 30 ianuarie 2012

D-ale tv-ului

   Am păzit tv-ul cât am stat acasă mai mult decât am păzit argintăria familiei.
   Bine, programele se derulau si eu soseam doar când auzeam publicitate (am văzut reclama cu scuipatul de cel puţin 7 ori), dar nici gând să mai văd Promo-ul acela, despre care spuneam la sfârşitul acestei postări.

    Văzui în treacăt, acum câteva seri, când am fost la copilul fantastic, promo la fimul "Propunere Indecentă". Na, îmi place, poate am să-l revăd, dacă nu oi uita, dar nu asta era dilema, ci faptul că-n promo zicea "Joi la 22:30", iar pe ecran scria "Joi la 20:30". Bun, poate-am avut vedenii. Vin acasă, dau pe Acasă să mă conving şi-n timpul în care făceam altceva, pândeam şi publicitatea, care nu a întârziat şi a sosit. Ce era? Identic, văzusem bine. Azi, cât am pândit reclamele, n-a mai apărut, poate si-or i dat seama şi pregătesc un promo corect.
    Sâmbătă, la ştirile de pe Prima, o aud pe Cristina Ţopescu spunânđ "doi bebluşi au fost salvaţi în mod miraculos. Dintre care unul de câteva săptămâni şi un bătrân...".Bun, bine că au scăpat, dar am înţeles aşa: doi bebeluşi...dintre care ... şi unul bătrân. Ăăăă? N-am înţeles bine sau era cumva "doi bebeluşi şi un bătrân"?!?!

2 comentarii:

madMe spunea...

Ca la nebuni la TV :D Eu nu mai am deloc răbdare să mă uit...

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- eu ma uit la anumite emisiuni si cand merg la altii,unde merge tv-ul non stop,asa ca prind cate ceva.