miercuri, 14 decembrie 2011

Posibile răspunsuri pentru un posibil îndrăgostit

       Sunt persoane, care se-ndrăgostec poate de cinci ori într-un an, de cinci ori într-o lună, de cinci ori într-o zi, sunt persoane, care pot. Ei bine, eu nu. Pot trece ani şi- ndrăgosteala să nu dispară, precum pot trece ani şi-aceiaşi îndrăgosteală să fie bine ascunsă, fără ca nimeni să nu ştie (bine, nu nimeni, persoana vizată va şti mereu).
       Există persoane, care pot, dar numai ele ştiu cum pot şi dacă-i dragoste, fiecare cu sentimentele lui. Probabil, o astfel de persoană, ar vrea să afle răspuns la "si daca spun ca te iubesc(crezi ca am pierdut)iti spun ca te iubesc,pare absurd,dar daca stai si te gandesti,nu iti trebuie mult timp sa simti asta,deci...eu spun exact ceea ce simt de cateva luni...,sa ai 1 seara placuta...si...nu te mai voi deranja de acum,decat 1(o)singura zi o sa imi fie dor de tine,sa ai 1 seara buna".
    Ţi s-ar răspunde aşa:
    1. Dragoste la prima vedere- sincer, poate că ai simţit vreo chimie ceva, dar prima vedere şi a doua (adică doar astea două în toată viaţa asta) n-au însumat adunat mai mult de 15 minute şi maxim 50 de cuvinte pronunţate de gura ei. Aaaa, că aia a simţit cu dracu' e altă poveste, n-a fost la prima vedere, a fost la prima gândire. Deci pică înţelegerea asta.
     2. Ai primit răspunsuri la fiecare întrebare/ provocare şi vrei să cucereşti "reduta"- aşa e ea, n-ai ce-i face, dar nici inimii ei nu-i poţi porunci, precum ea nu poate porunci călcâielor ei.
    3. Te intrigă - nu eşti singur.
     Aşadar nu distanţa de 474 de kilometri va fi între voi, ci simplu fapt că nu crede în oamenii, care se îndrăgostesc la fiecare cinci minute si mai ales în oamenii, care i-au iubit prietenele şi îi invită alte prietene la suc.
     S-a-nţeles?

3 comentarii:

iculici spunea...

deci e vorba de mojic. eu asta inteleg. misca?
:)

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- e vorba de cine crezi tu,dar nu de mojic.Mojicul apare si spune d-astea "inteleg de e te iubeste dracu',ai raspuns pt orice","stiai ca...".

iculici spunea...

aaaaaha...

:)