sâmbătă, 8 octombrie 2011

Concurs cu porci

Reîntoarsă de curând, Macanta ne spune despre un altfel de concurs. Nu, nu-i Ştii şi câştigi, ci-i concursul lansat de către Mamiferul domestic omnivor, cu capul de formă conică, cu botul alungit, cu corpul acoperit de păr aspru, scurt şi relativ rar, crescut pentru carnea şi grăsimea lui. Nu, tăiem, nu-i bine, porcul acesta nu-i crescut pentru carnea şi grăsimea lui şi nu-i nici porc mistreţ, nici măcar nu s-a născut porc, doar a scăpat în cocină, conform spuselor lui şi se mai întreabă şi retoric "oare cine o fi de vină?".
După o sută de cuvinte, cu tot cu cele din titlu (dacă le adăugăm şi p-astea egal o sută douăzeci şi doi) vă spun că Porcul Misogin lansează un concurs.
Simplu, nu? Ai curaj să te bagi în troacă la porci? Dacă da, să ştii că pe 20, când porcul va face curăţenie, te poţi alege cu unul dintre cele două premii.
Care premii? Deschide uşa casei porcului şi vezi acolo.
P.S- momentan, porcul e plecat pe Lună. Primul porc pe Lună.
Până atunci grohăilă plăcută şi privire limpede, măcar vă uitaţi la ceea ce puteţi primi.
P.S2- n-aşteptaţi Ignatul
V-o ia înainte altul
Şi va primi un cadou
Chiar până in Anul Nou

2 comentarii:

Ella spunea...

asa,mc,eu zic sa exploram pana de craciun tot ce misca,poate ne alegem cu ceva sub pom,ca mos craciun nu stiu daca ne are pe lista anul asta:)

Fetita Junglei13 spunea...

@macanta- păi, nu? Succes.Multumesc pentru site, l-am rasfoit de dimineata si unde mai pui ca e si Misogin, l-am indragit imediat.