vineri, 3 iunie 2011

Cât costă intrarea în Rai?

Probabil drumul e anevoios şi lung, probabil că mai faci şi autostopul câteodată, dar intrarea cam cât costă?
Pe scurt, persoana Ţ a renunţat cândva la religia, în care s-a născut, creştină-ortodoxă, şi a trecut la pocăiţi (nu ştiu exact de care, dar erau fraţi). Şi după vreo trei ani, de strâmbat la alţii, când salutau într-un anume fel, de propovăduit slte cele, s-a trezit că vrea ajutor mult mai mare de la fraţi. Fraţi, care n-au putut-o ajuta atât de mult şi
Cam cât o costa intrarea în Rai? Că persoana Ţ, pentru a reveni la ortodocşi, a dat 350 ron. Oare ce o fi inclus în preţul ăsta? Taxele neachitate în anii aceştia? Nu cred, e prea puţin, conform chitanţelor altora. Oare ... nimic, nu mai contează, ce ne trece nouă prin minte, dar dacă îi apucă şi pe alţii, o pot face şi ei?
Vroiam să scriu asta, ieri, special, precum şi pe cea, despre cruce, am păstrat-o tot pentru ieri, dar din motive de pădure, ploaie, febră, n-am mai reuşit.

4 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Ieftin zic , preturi de criza :D Probabil a platit contributia pt biserica care o cer toti ..

Mihaeladm spunea...

Eu abia azi am aflat ca ieri a fost Inaltarea. O sa tin sarbatoarea azi, ca altceva nu mai am ce face acum.
Trecerile de la o religie la alta nu mi se par atat de dubioase, avand in vedere ca nu ne alegem noi religia initiala.
Dar trecerea inapoi dupa un timp ... :)) asta mi se pare haios.

madMe spunea...

Nu știam că exista un tarif stabilit și pentru asta :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris- Mary- în anii,ce tocmai au trecut, contribuţia şi celelate dări (inclu bani pt pictura, bani pt capela, bani pt vc-uri,etc) au fost mult mai mari (numai pt pictura 100 ron de familie)
@Mihaeladm- din partea mea, fiecare isi poate alege, ce vrea, dar mutarile astea dintr-un loc,intr-altul,ori de cate ori nu ne mai convine, mi se par de gradinita.
@madMe- in fiecare zi aflam cate ceva