vineri, 3 iunie 2011

Capricii de femei egal capricii de vreme

Vorbeam ieri cu MI, despre o idee măreaţă, ce mi-a venit şi nu mi-a dat niciun răspuns. Cum omul dormea, când ma venit eu acasă, am crezut că nu i se pare o ideea prea bună şi că alege varianta u dimineaţa de astăzi, când eu nu sunt p-acasă, aşa că plecai doar cu fetili.
Asta e dovada că, încă era Blondul jucăuş, când am ajuns noi.
După nici şase minute (chiar 5, dar am evitat o cacofonie)

şi-apoi retur.Atenţieeeeeee, cad copaci:
Uite-aşa eram leşinate de căldură
 Mai apoi spălate de ploaie
 şi-apoi, când îi pregăteam
 dar în cele cinci minute, cât am căutat, a meritat

Nu, nu mănân eu din cănuţă, ci i-am dus şi celei, ce n-a găsit.
Clar, vremea e capricioasă, precum o femeie, că doar le spuneam, când ma trimis-o pe mama acasă, "hai, că mergem mâine", nu, ele nu şi nu, eu "uite pe Ploieşti, al Vega plouă, uite şi la Seciu", ele "nuuuu, ne ooleşte, ce ştii tu". Şi ne-a ocoloit, pân' ne-a nimerit, bine, foarte bine. Apoi, când s-a oprit prima tură şi-am zis "hai mai spre baraca lui Q, să ne întoarcem acasă", ele "nuuuu, hai să căutăm" şi-am mers vreo 10 paşi, c-apoi a început şi mai rău.
Cert e că nu mă gândeam la mine, ci la copilul şi aparatele, ce le ţineam adăpostite în sân, că buzunare aveam doar la spate şi erau pline de apă:
Mda, copiii nu simt, ce simt fetilii, copiii trăiesc fericiţi şi pe timp de ploaie.

5 comentarii:

Mihaeladm spunea...

dara totusi : ce-i in cana??

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- bureţi :)).Nu de vase.

Lillee spunea...

Bureti? Cred ca-s buni... daca ai mers tu prin ploaie inseamna ca stii ceva... :)

Mihaeladm spunea...

eeee, sunt bune ciupercile. Nu cred ca bureti am mancat vreodata. Nu ma servesc decat de la supermarket, ca altfel nu stiu sa le deosebesc si e periculos cu ciupercile daca nu stii de care sunt.

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- era Soare,cu doar cateva minute inainte,eram moarte de caldura,transpirate,lesinate,sfarsite.Apoi,dintr-odata furtuna.Am ras cu lacrimi,cand auzeam"pica pomul,nuuuu,nu merge pe langa apa aia,ca te trage".Eu cred ca a vazut prea multe filme :))
@Mihaeladm- noi ne ducem de placere.Nu neaparat pentru a manca bureti.De multe ori am gasit mai multi trecuti si d-aia mari,dar noi ii vrem pe ei mici.Ciudat,la mine aici se mananca un fel, spre Slanic se mananca felul,pe care noi nu-l mancam si nu se mananca ce mancam noi.Si mai ciudat,cand stateam p-acolo,in vacante,mancam,la noi tot nu mananc