marți, 29 martie 2011

Starea vremii. Ultima strigare

Nu stiu cum a fost vreme pe alte meleaguri, dar stiu ca p-aici, prin jungla, vremea a fost numai buna de facut sex sau numarat banii. Cum despre prima parte nu poate fi vorba (daca zic  ca nu-mi permite religia, nu ma crede nimeni. Daca zic ca sunt cereri, dar nu vreau, iar nu ma crede nimeni. Daca zic ca ultima cerere, ce am adresat-o, a fost acceptata, dar apoi a disparut precum dispar porumbeii in numerele lui Iosefini, nu ma crede nimeni.Asa ca fiecare e liber sa creada, ce o vrea), am trecut la numarat banii. Si mi-a luat cateva ore.

Am inceput asa:
Picture 3518
Am trecut prin cateva etape:
Picture 3523
M-am plictisit si am abandonat:
Picture 3522
Si-apoi mi-am revenit si-am terminat (numaratoarea, ca vorbeam despre bani, nu despre prima parte)
Picture 3524
 Si stiu ca nu reuseam, daca nu prindeam in prealabil, un pic de curaj:
Picture 3525
Asta e ultima strigare: mai are cineva de platit impozitul, ca numai maine nu-i poimaine si-i gata cu reducerea. Daca nu se ofera nimeni, nu-i bai, mai am de rezolvat unele treburi prin primarie, mai am vreo trei rude, ce nu m-au injurat pana acum si vreo doua, care mi-au promis bataie.

5 comentarii:

iculici spunea...

:))
și așa-i duci? împachetați?
păi n-ai făcut nici o afacere... cred că idee ar fii să-i disperi cu număratu' :)) ... să stea ,bre, netrebnicii și să numere banii!!! :))

:)
PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- pai, or sa numere, normal, ca doar nu merg pe incredere.Ii numara si acum,ca data trecuta si abia la a treia n-or sa-i mai numere,ca or sa capete incredere.Daca zilele astea scap intreaga (respectiv maine),pot sa spun ca-mi iubesc rudele.

Lillee spunea...

De numarat banii si facut sex... Cum la prima categorie nu stau extraordinar...s-ar putea sa recurg la ce-a de-a doua... :))
Dar cu grija sa nu asistati la conceperea unui pui de Lillee in...direct. Sau mai stii? Sa vezi ce trafic imi fac pe blog. Ia sa poztez un filmulet. Vrei sa fac asa o catarinca sa vedem ce iese? Pun titlu mare " Lillee face sex in direct, concepera unui pui de Lillee in direct"... :)))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- da :)) M-am distrat.De fapt inca mai rad de postarea ta :))

Lillee spunea...

Doamne...ce comentariu analfabet am dat.. Cate greseli p'acolo. Iertare...calculatorul de la munca imi joaca feste.
Ma bucur ca te-a distrat postarea mea.