vineri, 19 noiembrie 2010

Undeva in Romania

Acum cinci minute.
M-am hotarat.
Dupa ce-am ascultat vorbele lor, despre pasari, despre baterii, despre gaz, despre orice altceva, dar nu realitate.
Dupa ce am inghitit si saptamana trecuta cuvintele "pai, tocmai d-aia il oprim, ca sa nu se mai opreasca" si-am stat, precum statea bunica-n tinerete.
Dupa ce mi s-a stricat un televizor, a urmat al doilea.
Dupa multe alte zeci de motive.
Inainte sa mi se mai strice ceva, m-am hotarat, daca auziti pe undeva de una bucata om, insotita de alte bucati de oameni cu furci, topoare si alte elemente de alint, ce au mangaiat niste oameni intr-o anumita institutie, sa nu credeti ca-s eu, ci sunt eu impreuna cu altii.
Ca sa aveti un pic idee, cum a trecut ziua de azi: scoate din priza,baga in priza, scoate din priza, baga in priza, scoate din priza...lasa-le asa, ca oricum nu se sfarseste aici.

6 comentarii:

Mihai Likar spunea...

nu-s eu ci sunt eu impreuna cu altii:)) mi-a placut asta

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihai Likar- pai,in sfarsit s-au convins si altii :).E imposibil asa ceva,nu stiu cat o sa am electricitate.Pc-ul deja imi scoate tot felul de zgomote,cand porneste,centrala face ca toate alea.Sa-mi zic "uite,zilnic intre ora Q si ora J oprim furnizarea energiei electrice",dar nu asa.Ma avant cu cel mai mare curaj in baie,sper sa nu raman acolo in frig si negura.

Anonim spunea...

:)) te duci la tv?Le dai foc la sandrama?Wodoo?D-astea?Recunoaste,de data asta te-ai enervat.

Hector Brutacu spunea...

Solutii:
Papua Noua Guinee ; Noua Zeelanda (in Australia deja au ajuns romanii, deci nu mai este o solutie) ; Norvegia ; Islanda ; Laponia ; Insula Pastelui ; Panama .

Fetita Junglei13 spunea...

@anonim- nu ma duc.Nu dau foc,ucid direct :)).M-am enervat,normal,ca de cand au zis "il oprim azi, de doua ori si pt un interval asa de mare,ca sa nu se mai opreasca" se opreste intr-una.
@HB- Papua Noua Guinee e sigura,in restul nu prea am incredere.

iculici spunea...

ştii că mi-i dor de voi?
:)

PUP.
CU DRAG,
.