luni, 27 septembrie 2010

Pentru toti panicatii

Auzi?! Nu, n-auzi? Asculta mai bine. Bate cineva la usa, nu-s nici amicii varului Mao, nici baietii aia cu cuc, nici macar men in bleac sau vreo alba consanzeana cu vreo surpriza pregatita din timp.
Ieri, cand am trecut pe langa un tv, am citit ceea ce scria pe burtiera "luna plina de azi, 26 septembrie...cutremur" si spusei din prima insotitorilor "luna plina fu, pe 23, nu azi, nu ma obositi si voi" si mi-am amintit ca acum cateva zile, am ajuns pe un site, cautand ceva amuzant.
Ieri, cand am vazut cata lume a ajuns p-aici, cautand "luna plina 26 septembrie 2010" am tot recautat site-ul respectiv, dar nicio sansa sa-l gasesc, in minutele alea, cat am stat la pc.
Azi, vad ca lumea insista in aceleasi cautari, deci propun:
- rockcorn (poate sa fie si popcorn)
- atentie la usa in permanenta, ca sigur va suna cu cinci minute inainte
- o sticla, doua, trei, treisprezece, cate vreti, de orice vreti.
- si ochii beliti aici. Dca vezi ca se misca intr-un mod ciudat, poate ca e de la sticlele alea, sau poate ca nu, poate ca n-ai auzit, cand ti-a sunat la usa.
Eu nu zic ca n-o sa vina, o sa vina, dar cand o vrea el, nu cand vor ei.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Tot sub tocul usii e mai bine :))

iculici spunea...

:))
bre, trebuia să mai stai pe lângă tv-ul ăla ...să mai asculţi din mesajele de la telespectatori ...
unul, panicat grozav, întreba ce să facă dacă vine noaptea? cu luna şi cu toate alea... ce să facă bietul om fdacă vine noapte ...
băi, deci când am auzit chestia asta am râs jumate de oră de una singură... (menţionez că eram în trecere ... pe otv; în staţionare eram pe acasă, la un film. şi când am zăzut titlul... cu luna şi cu cutremuru' ... mi-am zis "aici e de râs")
ăia din platou i-au şi răspuns omului ... să ţină cont de sfaturile specialistului ... şi ... PA - am plecat eu de pe otv, că nu se mai putea. creierul meu nu mai putea face faţă...
m-a uimit cât de serioşi erau ăia din platou... şi cum le răspundea oamenilor la mesaje...
"ce să fac dacă vine noaptea?" :O:O:O
??????????????????????

nebuni.

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@Iulia Mihai- sa pregatim porviziile,zic si sa ne cazam sub toc.
@iculici- nu putui bre, ca fu Ioaneee :))