marți, 10 august 2010

Dormi?

Cred ca toata lumea stie de anecdota aia, scrisa de Mircea Crisan (p-aici, daca vrei sa asculti).
Dupa ce noaptea trecuta am dormit trei ore, dupa ce azi a trebuit sa fiu mai mult, decat zambareata, la prima oara (dupa multi ani, a fost prima data, cand am tot amanat alarma telefonului, pana cand am auzit "vine popa, uiecap" si ma trezii instantaneu), dupa 3 ore petrecute drept in inima cuptorului revenii acasa cu o pofta nebuna de mancare, de pat, racoare si somn.
Mancat, pat... dupa cinci minute de atipeala "scoala-te, e Mama Nonica...", "sa intre" zisei, dar mi se spuse ca-i la telefon. Rezolvat, dupa alte nici cinci minute simt o mana mangaietoare si aud "scoala-te, e ma'ta Vali, tot la telefon". Bunnn, scos si telefonul fix din circuit, azvarlit in pat, atipit, cand dintr-o data "treziti-va, vineeee popaaaa, e aici" (nu e nicio iluzie optica, trebuia sa vina la ora oarecare, dar a sosit la ora cealalta). Buunnn, trezit din nou, pleaca si dansul, scot perna din nou si trec la faptele marete. Nu cred ca au trecut mai mult de cinci minute, cand aud "esti acasa?". Excelent, nici nu-mi era somn, nici nu vroiam sa ma odihnesc, Doamne fereste.
Buuunnn, daca tot nu s-a putut, ia sa ma duc sa ajut fata la mutatul locuintei cu susul in jos, numai ca surpriza: "-cum o cheama pe matusa lui Petrick?
- aaa, habar n-am ca are matusi, d-apai cum le cheama" si dupa rasete trece la explicatii: " pe la 2 s-a trezit si m-a-ntrebat , dupa 15 minute, cand de-abia tipisem, s-a ridicat in pat si a intrebat iar, dupa alte minute, la fel si uite asa am tinut-o pana dimineata, asa ca-s atat de obosita, incat nu mai mutam nimic"
Costica, dormi? C-am dormi si noi, dar nu se poate.

2 comentarii:

iculici spunea...

popaaa??? ce face popa la vremea asta pe la casele oamenilor??? :))
sâmbătă seara... am tot aşteptat eu să sune telefonul să ies prin oraş... degeaba. buuuun. m-am uitat la un serial, pe la 12jumate m-am băgat în pat. am luat somn instant. pe la 1 sună telefonul "ci faaaci?" "dorm" "hai în oraş" "dorm" "hai, măăăi" "băi, tu nu auzi??? dorm. nu vin nicăieri. da' unde eşti?" "în club. hai." "bine. nu vin nicăieri. DOOORM" "eşti naşpa." "ştiu. DORM. pa" bineînţeles, după ce am închis telefonul, s-a terminat şi cu somnul. buuuun. scris mesaj "dormi? pup." am aşteptat răspuns. am adormit aşteptând un răspuns :))
pe 2jumate mă sună destinatarul mesajului ... "... ... ... nu ieşi? ... ... ..." "acuma?" "mda..." am stat eu un pic şi m-am gândit că de dormit oricum sigur nu mai dorm după 2 întreruperi ... şi am ieşit. :))

dacă nu închid telefonul când dorm... şi de atâtea ori m-am gândit să-l închid ... degeaba. tot timpul uit... :))

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- bine ca te-ai dus pana la urma.Eu ieri am primit un telefon si ma intreba "dar pana la urma cum o chema-o pe matusa..." :))
TE PUP