miercuri, 19 mai 2010

Despre filme la trecut

Nu ma uit la tv, renuntasem cu totul, de ceva vreme. Acum mai prind cate o bucatica din vreo emisiune, urmaream in seara de Vineri emisiunea O data-n viata, acum nu-s libera mereu si prefer sa le caut aici, mai prindeam Timpul Chitarelor, tot la TVR si inca vreo doua trei. Acum, diminetile pornesc tv-ul, pentru ca au redevenit mirobolante, chiar daca am facut-o candva sa planga, n-am vrut, bine ca acum "trece lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare" si eu rad. E singura emisiune, ce o urmaresc constant (desi cred ca asta le scoate peri albi), asa ca Waly despre seriale o sa vorbesc la trecut. Timp, am si-mi fac, daca e, numai ca acum toate seamana intre ele si nu prea ma atrag.

Seriale:

In afara de Toate panzele sus, am urmarit toate serialele copilariei, Rumburack cu Arabella, Ciresarii si multe altele. Au urmat apoi Dallas-ul, Om bogat, om sarac si poate ca mai sunt cateva, din acelasi timp. Prin liceu "Helene si prietenii", Salvati de clopotel, Star Trek The Next Generation.

Urmaream Ghost Whisperer, cand ma aflam intr-o alta parte de lume si Doctor House. Tot in partea aceea de lume, am urmarit un film in trei parti, Ana si regele, de atunci il  tot caut, probabil ca titlul original era altul, dar acolo totul se traducea, era un film chinezesc. Mai prindeam din mers, serialele politiste de pe Hallmark, as revedea cu placere "Midnight caller", Maddie and David, Asii cerului albastru, Seinfield, Friend's.

Filme? Seria BD oricand, la orice ora, Ghost, "Till we meet again (Pana cand ne vom revedea)"- m-a obsedat ceva vreme melodia, o multime de filme romanesti vechi. Filme indiene, tot vechi.

Daca te ajuta cu ceva, tot n-am avut curiozitatea sa vad Avatar si multe altele.

Acum singurul serial, pe care il urmaresc, desi nu e regulat, dar stiu ca o sa mai fie e "TU CE IUBESTI CEL MAI MULT?" si-mi place enorm (crede-ma, merita sa dai macar un click)

3 comentarii:

iculici spunea...

>:D<
e şi omu' violet pe acolo pe undeva ... :)
nu se putea să lipsească, nu?

PUP.
CU DRAG,
.

iculici spunea...

MULŢUMESC !!!

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- nu ai pentru ce.Mie chiar imi place serialul. Omul mov-violet nu lipseste de nicaieri,nu? >:D<