sâmbătă, 10 aprilie 2010

Să fim mai răi

Dacă aş şti sigur că nu mă pun ăia să semnez vreun contract înainte (dar o fac), aş intra în casă la noră pentru mama, pentru tata, cumnată pentru sor'mea, etc şi i-aş pune pe toţi să facă flotări şi genoflexiuni, tracţiuni la bară. Le-aş face un pic de coregrafie, pentru nişte numere la sol şi-aş culmina cu ju ji tsu, kung fu şi alte cele. Să fim mai răi ar fi sloganul meu şi-apoi aş emigra în China, să-i pună naiba să vină după mine, că asmut toţi chinezii pe ei.
Nu mă uit la emisiunea aia, dar m-am nimerit de vreo două ori, într-o casă, unde tv-ul le suporta pe (am uitat cum le zice tata, spuneţi-le cum vreţi), n-am crezut ca poate exista atâta tâmpenie. Dacă e să mă matolesc vreodată şi mă introduc în casa aia, vă anunţ, măcar să am martori.

2 comentarii:

Lillee spunea...

:)) Cum se face de ne potrivim gandurile, nu stiu. Intr-o seara ( sufeream de insomnie si butonam de zor ) am dat peste emisunea mai sus mentionata...iar aseara am vazut ce n-a vazut Parisul :)) Mai ceva ca otv-ul...
Daca te hotarasti sa intri in casa, sa-mi spui. Trag si eu o tuica doua...si sa vezi ce iese.

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- :)) mi se intampla de multe ori sa intru la tine pe blog si sa rad,inainte de a citi postarea pana la final,pentru ca si eu vroiam sa scriu despre ceea ce scrii tu in ziua respectiva.Eu m-as duce,dar nu ma vor ei si aici nu merge "daca voi nu ma vreti,eu va vreu"