joi, 29 aprilie 2010

Dacă ai răspunsuri, scrie-le

1.Dacă ai două mâini şi ambele sunt ocupate, una cu o pungă de pufuleţi desfăcută, alta cu plimbatul pufuleţilor din punga desfăcută, până la gură şi ca bonus şi o cameră foto, unde pui punga de pufuleţi numărul doi, ţinând cont că nu ai buzunare sau sacoşe?
2. Dacă mergi vreo 4 km pe o stradă circulată şi din 10 maşini, care trec pe lângă tine, 8 conducători au probleme la claxon, ce faci?
3 Dacă mergi în continuare şi le dai impresia că eşti gravidă şi ei tot claxonează, ce crezi?
4. Dacă eşti patron la o anumită firmă ce se ocupă cu anumite servicii şi ai şi numărul de telefonul public, de ce trebuie să răspunzi la o întrebare decentă cu "p@#$ mea, n-are nimeni apă"?
Răspunsurile mâine, câştigătorii vor primi o pungă de pufuleţi, cu surpriză sau fără, cum doresc ei.
21:55- Pentru că MadMe e fată deşteaptă, comentariile la această aberaţie se acceptă mâine şi vor veni împreună cu răspunsurile corecte.
30 Aprilie, ora 8:15 datorită intervenţiei publicului neascultător, adevărul va ieşi la suprafaţă abia Duminică.Răspunsurile au fost oprite tocmai când urmau a fi postate.

4 comentarii:

MadMe spunea...

O pungă DE pufuleţi e premiul? Sau una CU pufuleţi? :D

Tasha spunea...

l.renunti la punga nedesfacuta,ca oricum o tii degeaba daca consumi doar din una...
2.Incerci sa fii atenta
3.Iti vezi de drum in continuare
4.pentru ca esti lipsit de educatie si bun simt...de aia!


Hahaha! haioase intrebarile tale!
Zi buna sa ai!

iculici spunea...

PENTRU 4: OMU' ARE TELEFON PUBLIC ACASĂ? SAU CUM? POARTĂ CAŞCARABETA CU TELEFONUL PUBLIC ÎN MAŞINĂ? SAU PE MAŞINĂ?? ŞI NUMĂRUL E PRECUT PE CAŞCARABETĂ SAU PE MAŞINĂ... PENTRU RECLAMĂ
;))

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@tasha- unele corecte.Altele pe aproape.Acum am sa scriu raspunsurile corecte.Multumesc pentru urari,la fel va doresc.
@iculici- de cand am scris m-am tot gandit"daca imi zice cineva de telefonul public" :)) si m-asteptam sa imi zica omul din umbra,dar uite ca fusei tu.TE PUP