vineri, 1 ianuarie 2010

Mă mărit :P

Zău, că nu scriam despre revelion, dar m-am amuzat aşa de mult şi-am avut parte de cel mai adrenelinos revelion, de până acum din viaţa mea.
Să o luăm cronologic. După cum spuneam, am lucrat. Îmi doream să văd luna, am văzut-o atât cât s-a putut. Toate bune şi frumoase, pregătiri, râs şi voie bună.
Ora 21:30 să-nceapă distracţia şi-a la la laaaaaaaa, mâncare, băutură, muzică şi oameni voioşi.
Ora 22:40 sub sloganul nicio zi fără Electrica Muntenia Nord- Sucursala Boldeşti Scăieni Prahova- ui lov tu disăpoint iu (sunt atâtea episoade, încăt am depăşit Tânăr şi Neliniştit) începe nebunia:
pe fundal se aud ţipetele şi râsetele colegilor:
je- dă lumânarea aia, de la rămăşiţă aia de decoraţie, făcută de mine.
ea (colega mea)- au m-am înţepat
je- aprinde lumânarea aia
ea- m-am înţepat în brad
Şi minutele trec şi exact ca-n seara de Paşte- veniţi de luaţi lumină, încep pe rând să se aprindă lumânările. Bun, ce poate fi mai romantic, decât să petreci câteva minute (aşa credeam noi) la lumina lumânărilor? Dar minutele tot trec şi trec şi trec, din când în când auzi câte un glas "au, m-am lovit", sau
ea:-"ia mâna după mine"
şi je " păi eu nu-s acolo, nu ştiu cine punea mâna pe tine" şi iar râsete.
Şi ceara se topeşte şi fitilele ard şi mă gândesc că am acasă nişte felinare vechi pe gaz şi-mi lipsesc şi-mi sclipeşte mintea ondulată să ieşim afară, că-i mai lumină, luna nu m-a uitat nici azi.
Nervi, telefoane, intervenţii din parte cui se poate, pe unde se poate şi bineînţeles râsete. Totul decurge în acest ritm şi-n ciuda întunericului, mă recunosc rudele şi-amicii şi-s alte râsete. Am răs aşa de tare, încât pe ea o dor genunchii. Ce, e anormal? Probabil, dar dacă din cauza râsului te loveşti de scaune şi te doare apoi, aşa am găsit eu explicaţia de mai sus.
Şi nisipul se scurge în clepsidră şi românii se pregătesc de numărătoare şi uite aşa:
"hai fetilii, că începem, e 23:45, să ne pupăm, că ne e că apoi devenim racheta albă (că tot nu s-a lansat helen), măcar de-am ajunge toţi pe-aceeaşi planetă" şi uite ce-a ieşit şi tot aici suntem, ălaiv cu toţii, 3, 2, 1, :


Ora 00:08-00:10 (alt an)yeeee, uraaaa. Oare oamenii se bucură cu întârziere? Nu, a venit lumina, yeeeee, uraaaa (în cealaltă filmare (mult mai frumoase artificiile) apar şi ţipetele astea, dar sunt prea mulţi oameni, cărora nu le-am cerut acordul, pentru a apărea aici), băutură să fie, că-n rest avem de toate.
Ora 00:20 datorită celor de la ora 22:40, din anul trecut, tot programul fiind dat peste cap, totul devine o nebunie şi toată lumea se agită.
Şi-acum doamnelor şi domnilor, amici, domnişoare, rude, prieteni, cititori, înjurători şi toti care mai treceţi pe aici:
Ora 00:22 je în lungime şi-n lăţime, cu toate organele din dotare şi o lădiţă de roşii, întâlnesc în cale un obstacol (şi ce obstacol, un centimetru pătrat de castravete , pe care bineînţeles nu-l văd, alunec şi... am căzut, că doar nu zburam. Deci aşadar şi prin urmare, eu nu ştiu, zmeul nu ştie (de ce nu-l ia nimeni pe zmeu?), nici măcar nu ne cunoaştem, dar cică mă mărit, că doar am căzut. El o fii căzut?
Am început anul râzând, în beznă, muncind, parcă am avut bani prin buzunare, cu o camera foto în mână, cu jdemii de gânduri în minte, fără nicio dorinţă, căzând, privind luna, cântând şi multe altele şi ora (cine naiba o mai ştie, intervalul ăsta 04:00 -06:00 mi-am luat salariul).
P.S- te-ai distrat la miezul nopţii, ţi-au plăcut artificiile? Nu-i uita pe cei din spate, unii lucreză, ca tu să te simţi bine şi câteodată, după cum se vede, nu-s chiar pirotehnişti sau oameni cu experienţă.

8 comentarii:

bibi spunea...

ce revelion ma:))am ramas cu sechele

Lillee spunea...

Foarte tare! Tu te-ai distrat mai tare ca toti si ai mai luat si bani:) Bravo...da' nu-i corect :P

iculici spunea...

PUP.
:))
SA-TI POVESTESC DESPRE O IMPIEDICATA:
MERGEA EA, ASA FRUMUSEL, INTR-O SEARA IN VIZITA LA NISTE OAMENI. SI CUM ERA INTUNERIC AFARA, SI LUMINA PRINTRE BLOCURI ERA MAI MULT NU, SE IMPIEDICA SI ... NORMAL, CADE. SE JULESTE OLEACA... NU-I BAI. AJUNGE LA OAMENI ACASA, O VAD TOTI SI INCEP SA RADA ..." HAAA. TE MARITI." "DA? DE CE?" "PAI, CUM, NU STII?" "CE SA STIU?" "DACA IN POST CAZI, TE MARITI." :) ERA POSTUL CRACIUNULUI, IN 2004. "DA? CAND?" "PAI, NAH ... DE-ACUMA LA ANU' " "SERIOS?" E 2010 SI NU E MARITATA IMPIEDICATA NOASTRA.
IN ALT AN, TOT IN POSTUL CRACIUNULUI, A PLECAT IMPIEDICATA NOASTRA LA MUNTE, CU GASCA. S-A BAUT. A NOASTRA, A ALUNECAT SI SI-A RUPT MANA. E TOT NEMARITATA.
IN ALT AN, DE PASTI, LA INVIERE, LUMEA INCONJURA BISERICA, A NOASTRA SE IMPIEDICA INTR-UN SANT MIC-MIC SI CADE, BINEINTELES. CUNOSCUTI DIN JUR REPEDE CU GURA "HAAA. AI CAZUT. DEEEECI, TE MARITI!" "AAA, DA? CAND?" DUPA CUM SPUNEAM, ... NEMARITATA.
UN REVELION. A NOASTRA, DA SA IASA DIN CAMERA, CU PAHARUL DE SAMPANIE IN MANA, SI UITA DE PRAGUL FOAARTEEE INALT SI ... JBEEEMG. CADE. SI ASTA LA CATEVA MINUTE DUPA 00:00. :)) "MA MARIT? IAR?"
CA SA NU MAI ZIC DE UN ALT AN, TOT DE REV', CAND MERGEA EA ASA FRUMUSEL PE DRUM SI DINTR-O DATA, SE IMPIEDICA SI ... ZDRAAANG... :)
SI ASTEA TOATE IN DECURSUL A VREO 3 ANI CRED.

E 2010 SI A NOASTRA IMPEDICATA, TOT NEMARITATA E. SI SINGURICA. CU FETILII UMBLA PESTE TOT... :)

PUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- am ras.Stiu,nu-i bine sa razi de necazul omului,dar m-ai facut sa rad.
Cred ca,daca ne impiedicam si zburam,se adevereste interpretarea.
Am ras si de mine,chiar si ieri,cand imi spuneau toti "tocmai tu,atenta,care nu te impiedici,care ai grija de toti,sa faci bufff,clar te mariti",dar sa se marite/insoare ei,cu durerea asta.

iculici spunea...

:)) PAI, CUM SA NU RAZI, CAND E DE RAS.
VOI INCERCA DE AZI INAPOI ( :)) . ) SA ZBOR. PROMIT.
ORICUM, EU DE MULT TIMP ASTEPT SA-MI CREASCA ARIPI SA POT ZBURA ... :P

PUP.

Buf0n spunea...

Dincolo de prezumtia de maritis care zic eu e total eronata intr`un lung sir de evenimete fara noima si formulata de o persoana roasa pe din interior de aburii de "eter" ramane experienta de a petrece cateva minute bune alaturi de "unii si unele" intr-o semibezna obscura.Cu adevarat iti zic asta da experienta si pariez pe barba mea ca iti vei aminti de ea si peste 10 ani ... oricum ar f bine sa fi atenta - eu o consider un semn (lipsa luminii) !!

Fetita Junglei13 spunea...

@Bufon- exact, "unii si unele" si da, o sa-mi amintesc mereu.Un semn?Probabil,daca n-as stii,ca dincolo de Electrica,a fost la mijloc si o "mana criminala sau mai multe",altfel nu are nicio explicatie,faptul ca maneta generatorului era trasa in jos :)

iculici spunea...

MI-AM AMINTIT O FAZA CU E-ON MOLDOVA:
27 AUGUST 2008. IN ORAS CONCERT CU VOLTAJ. EU FACEAM NAVETA INTRE O NUNTA SI O CUMATRIE.
LA UN MOMENT DAT ... PAC TOTUL E BEZNA. LA INCEPUT AM CREZUT CA DOAR IN LOCAL E PROBLEMA... DA' NU. CAND AM IESIT DIN LOCAL ... IN TOT ORASUL ERA INTUNERIC. S-A DUS DRACULUI SI CONCERT SI TOT...
CRED CA VREO 2 ORE A TINUT BEZNA AIA... TIMP IN CARE, AM MERS DE LA NUNTA LA CUMATRIE, SINGURICA, PE INTUNERIC, PRINTR-UN ORAS APROAPE PUSTIU. :) LA CUMATRIE ERAU DEJA SCOASE PE MESE SI APRINSE LUMANARICILE ... :)

A DOUA ZI S-AU AUZIT TOT FELUL DE ZVONURI ... CA O BARZA NU STIU CE AR FI FACUT PE NU STIU CE FIRE, STALPI ...
CA NU STIU UNDE A LUAT NU STIU CE FOC ...

MAINI (VREO 3 CRED :)) ) CRIMINALE !!!
>:) MUHAHAHA ...

PUP.