joi, 19 noiembrie 2009

Oare ?

Cât de mare să existe coincidenţa, ca tălpuţă (a se citi telefonul meu) să formeze singur un număr, pe care nu-l am în agendă, deşi am aflat apoi că ştiam persoana respectivă, mai ales că, era si blocat şi până ajungi la tastatură, ar trebui sa treci de un obstacol? S-a întâmplat şi asta mi-a dat dureri groaznice de cap. Coincidenţa a fost aşa de mare, încât persoana respectivă să aibe ultimile 3 cifre, ca şi MIRC. Fiind la serviciu, ştiam că MIRC nu m-ar suna, decât dacă ar fi ceva grav. Apropiaţii mei ştiu, că din anumite motive, neidentificate încă, acolo nu-i semnal suficient, decât pentru a scrie mesaje, sau cât să primeşti un amărât de beep, pentru convorbiri suntem nevoiţi să ne petrecem minute întregi, cautând pe afară, ceea ce de multe ori nu prea e convenabil. P-asta am rezolvat-o apoi, după ce m-au trecut mii de fiori şi m-am aşteptat la ce era mai rău, dar cât de mare să existe coincidenţa, ca tălpuţă să trimită mesajele adresate unei singure persoane, la aproape toată agenda? Asta am văzut-o aseară, de fapt am resimţit-o acustic, dat fiind, că trimisesem un fel de mesaj codat, pentru a face pe cineva să râdă, dar l-au primit mulţi alţii. Partea bună, în toată treaba asta e, că nu am nimic de ascuns, dacă aş fi lucrat undeva, unde aş fi divulgat secrete de stat, probabil ca tălpuţă al meu ar fi sfârşit drastic, dar aşa, pentru moment, e încă în viaţă. Partea proastă, mesajul a ajuns şi undeva, unde cred că nu a fost dorit şi nici măcar recepţionat, ca atare. N-am primit nicio reacţie, dar simt. Aşa că postul ăsta e ca o scuză adresată celor, pe care i-am "agasat" ieri. Oare există coincidenţe? Oare toate-s stabilite? Oare e ceva întâmplător?

2 comentarii:

iculici spunea...

EU CRED CA TOTUL E DEJA STABILIT. TOTUL E DEJA SCRIS, IAR NOI ACTIONAM DUPA SCENARIUL SCRIS ... ACOLO SUS. :)
EU TOT TIMPUL AM CREZUT ASA SI VOI CREDE IN CONTINUARE. DACA E SAU NU COINCIDENTA, NU POT ZICE SIGUR... CERT E CA ASA E SCRIS. :)

PUP.

enibadi spunea...

Cat am ras.Tu daca ai fi altfel si ai avea doi iubiti in acelasi timp,sigurte-ai da de gol.Cat m-am enervat ca nu aveai semnal si nu aflam despre ce era vorba.