marți, 3 noiembrie 2009

De ce cuvânt şi nu cuvinte?

Oare de ce numele lui e purtător de cuvânt şi nu purtător de cuvinte? Că, doar nu vine să zica "bau", "da", "nu" şi altele, nu zice nici măcar "un cuvânt", că deja ar fi două. Nu, el zice mai multe, că el crede, că nu crede, ce zice, e treaba lui si nici nu ma interesează, daca le poartă pe mână, în coşuleţ, pe umar, în gura, pe o coală, sau in alt fel, dar de ce nu cuvinte?

3 comentarii:

iculici spunea...

PE LANGA SUBIECT (oarecum):
;))
MI-AM AMINTIT DE UN SMS PRIMIT DE MINE INTR-O ZI PE CAND ERAM LA MUNCI, SCRIIND CONDICA... ADICA, ERAM PE LANGA SEFA MEA... : "Bau" .
:D

SE UITA SEFA LA MINE CU NISTE OCHII... CA, NORMAL, EU AM ZAMBIT. :)

PUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- si eu dau sms-uri d-astea cu "bau" :)).Referitor la serviciu, intr-o seara, "injuratorul" vroia nr meu,neavand semnal cum trebuie sa-i dau bip,i-am zis ca-i dau sms, soseste el,gandim noi.Si-i scriu in sms" sunt platite si mereu imi raman,asa ca nu ma costa nimic,asta e nr meu....",primeste el sms-ul la vreo 3 ore,eram toti afara.A doua zi primesc eu sms, de la injurator "am ras" si-l intreb, "de ce mai?", la care el"de ce,ce?', eu "de ce ai ras?", el "aaa, de sms, dar ti-am raspuns imediat".

iculici spunea...

"Boo!" - PRIMIT ACUM CATEVA MINUTE :D

PUP.