miercuri, 15 iulie 2009

Am trăit-o şi p-asta

Deci (iar încep cu propoziţie cauzală şi am zis că nu mai fac asta) o nouă zi, un nou loc de muncă. Mi-am luat provizii de ziceai că mă duc în Burkinafasso, nu la doi paşi de casă, mi-am luat şi-o carte ,de parcă mă duceam la păscut cu vacile, dar mi-a folosit, o oră cât am aşteptat, am citit-o jumate, o termin eu în noaptea asta, am introdus casca în ureche şi am purces la drum. Zece metrii mai aveam, când îi văd, înalţi ca brazii, cu veste reflectorizante şi zâmbete tâmpe. Da, i-aţi recunoscut, ei erau, doi poliţişti. Vorbeau ceva cu un nene, şofer pe tir, eu eram pe jos, n-aveau treabă cu mine. Greşit, că am auzit "bă, uite o bucăţică", ce-mi şoptesc mie vocile "treci şi nu-i băga în seamă", nu-i băga, dar te bagă ei:
El - bună ziua donşoară, unde mergeţi?
Eu - la servici, aici.
Ce a înţeles el cu aici...
El - actele dumneavostră
Trăiască tata, că m-a învaţat să nu plec fără buletin de acasă, în caz că sfârşesc pe undeva, să afle şi el. Scot actele, le studiază de ziceai că e Shogunul şi începe să noteze. Norocul meu că m-am gândit să întreb de ce notează că ajungeam la ziar şi nu era de bine. Că n-am înţeles decât amendă, că s-a dus şi bun simţ si faţa de păpuşă nevinovată.
Eu- Bă nene, îmi dai amendă pentru cum îţi vorbesc acum, dar nu imi dai amendă pentru ce îţi trece mata prin cap, nu ştiu de unde ai nimerit aici şi de ce secţie aparţii, dar du-te dracu' în partea opusă, la unitatea militară, la DN sunt fetiţele, #%@&*# (nu i-am zis de mamă, că nu o cunosc şi poate nu ştie săraca ce cretin a crescut) , te dau în judecată.
Râdeti? Şi eu am râs apoi, dar e cam rău pe moment, să te confude meliţianul cu o ciupercuţă.
Merci P.G (n-am luat amendă, nu il dau în judecata, dar dă-i un cap în gură când îl prinzi).

irina loghin-magarusul meu


4 comentarii:

Anonim spunea...

lipsa de ocupatie ii inebuneste pe multi politisti,trebuie sa ii intelegi;)

MARIA spunea...

STAAAAI. STAI OLEACA SA INTELEAGA SI EU :P ...
TE-AU OPRIT 2 NENI ... CA SA CE?
SI TI-AU CERUT ACTELE ... CA SA CE?
ADICA, DE CE? :-/ CARE A FOST MOTIVUL CERERII ACTELOR? CA MERGI PE DRUM????
SI DE CE ERA SA FIE AMENDA AIA? CA MERGI PE DRUM????
PTIU ... DA' PROSTI IS. #-O

bibi spunea...

nuuuumai tie ti se intampla:))ailaviu tu:X:X:X:X:X:*over

Fetita Junglei13 spunea...

@MARIA- in capatul opus al padurii,cam la 2 km sunt "fetitele vesele" si astia erau de la rutiera si s-or fi gandit ca a dat norocul peste ei. RATATI.