luni, 29 iunie 2009

Mă înşeală

După cum spuneam si aici am descoperit cu stupoare că mă inşeală. Adevărul e că nici eu nu-l iubesc prea mult şi cred că simte asta. Şi nu aşa oricum şi nu cu orişicine. E şi heterosexual şi găinofil şi zoofil şi râmofil şi păsărofil şi cum mai vreţi voi să îi spuneţi. Nu te mira aşa, că te înşeală şi pe tine. Vrei să ştii de ce? Pentru că eu am dedus că cel mai tare amant şi iubit şi cum vreţi voi să îi spuneţi e : Soarele. Da, Soarele. De ce? Păi nu arde el pe toată lumea?


Phoenix- Te Intreb Pe Tine Soare

7 comentarii:

wopr spunea...

Non ho capito molto. Ma guardo le foto. Alba e tramonto?

iculici spunea...

IN AFARA SUBIECTULUI:
1. SE PUI PUN PERECHI DE NASI, DA' MAXIM 2PERECHI. PRIN SATE, IN SCHIMB, CRED CA TRADITIA A RAMAS NESCHIMBATA.
2. IERI AM AFLAT O CHESTIE: FINUTUL (http://crism.wordpress.com/2009/05/02/) PE CARE TREBUIA SA-L BOTEZ, S-A RAZGANDIT SI E FINUTA. DA' TOT O BOTEZ.

PUP

bibi spunea...

ne arde...dar bine k nu ne arde si la buzunare...k dk era sa-l platim ne-am fi dormit sa ploua mereu:))

Fetita Junglei13 spunea...

@Bibi- acum nici cu ploaia nu e bine.Ca la Ploiesti se plateste taxa pe apa de ploaie si sa nu preia ideea si ai nostrii :)

Anonim spunea...

gainofil:))

iculici spunea...

MARE CURVA SOARELE ASTA... #-o #-o #-o :P

:D
PUP.

un oarecare spunea...

Ai o imaginatie si un har de a povesti care ma fac sa te indragesc.Dupa pozele pe care le-am zarit aici pari a fi tanara si daca-i asa ma bucur ca asculti astfel de muzica,Andries,Phoenix,Marina Nazionale si multi altii.Am citit tot ce ai scris aici si te felicit.Am sa revin cu drag :)